O akciji

SCOTTY & MOLLY SE ZABAVATA je že 4. nagradno-dobrodelna akcija podjetja SPAR Slovenija in blagovne znamke pasje in mačje hrane Scotty in Molly, tokrat pa so se akciji prijazno pridružili tudi dobavitelji MARS, Vitakraft, BID in ARC.

Kako sodelovati?

  1. Naredite fotografijo svojega mačjega ali pasjega ljubljenčka v kar najbolj zabavni vlogi – ko se igra, zganja norčije ali se skupaj z vami prikupno nastavlja objektivu.

  2. Fotografijo naložite v spletno galerijo na strani www.scotty-molly.si v času od 28. 9 . do 19. 10. 2016.

  3. Vsaka objavljena fotografija se samodejno uvrsti v žrebanje za 1 x letno zalogo hrane za vašega ljubljenčka in še 50 drugih privlačnih nagrad.

Z objavo fotografije se strinjate z javno objavo naložene fotografije v galeriji na spletni strani in morebitno uporabo v promocijske namene dobrodelne akcije.

Pomagajmo živalim v stiski

Z objavo fotografije v galeriji na spletni strani www.scotty-molly.si pomagate nahraniti lačne živali. 

Ko bo merilec na vstopni spletni strani dosegel zastavljen cilj, bo Spar Slovenija d. o. o. izbranim društvom za pomoč živalim podaril 10.000 dnevnih obrokov pasje hrane.


Bolj zabavni – bolj srečni!

Zastavljen cilj lahko pomagate doseči tudi z glasovanjem za najbolj zabavnega mačjega in pasjega ljubljenčka. 

Vas je katera od fotografij v galeriji nasmejala? Postavite se z miško nanjo in kliknite na ikono nasmejanega obraza, ki se pri tem prikaže. Glasujete lahko za poljubno število fotografij.


Nagrade

Med vsemi objavljenimi fotografijami v galeriji bo 3-članska komisija v sestavi predstavnikov Spar Slovenija in AV studio d. o. o. naključno izžrebala 51 fotografij ter njihove avtorje nagradila z:

  • 1 x letna zaloga pasje hrane Scotty ali mačje hrane Molly
  • 10 x 10 EUR na SPAR Plus kartico 
  • 20 x igrača ali dodatek za pse
  • 20 x igrača za mačke